LEVERING OG HANDELSBETINGELSER – NICELUX.DK

BESTILLING:

Når du har bestilt din varer, går du til kassen. Når du har indtastet dine oplysninger og skal over i betalingsdelen bliver dine bankoplysninger kun sendt til Paypal, der håndterer betalingen, hvorpå vi kan hæve pengene, når varen er sendt. Dine oplysninger bliver sendt krypteret, så uvedkommende ikke kan læse dem. Hvis din transaktion ikke går korrekt igennem, kan du prøve igen. Lykkedes det ikke, skal du henvende dig til dit pengeinstitut.

 

BETALINGSMÅDER:

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron. Forbrugsforeningkortet fra FBF 1881 kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

LEVERINGSBETINGELSER:

De fleste varer har en leveringstid ca. på 1-3 arbejdsdage. Der tages forbehold for at varer midlertid kan være i restordre. I det tilfælde vil kunne være leveringstider op til 7 dage.

 

 

MODTAGELSE AF VAREN:

Det er vigtigt at du kigger din vare efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer sker hos PostDanmark indenfor 2 dage. Det er meget vigtigt, at du ikke benytter en vare, for dernæst at reklamere over fejl eller mangler.

 

RETURRET /BYTTEREGLER/FORTRYDELSESRET:

Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage, efter du har modtaget dine varer. Du skal blot sende din varer retur. Varen samt emballagen skal være i hel og ubrudt stand. Emballagen skal være ubeskadiget, så hvis et gensalg ikke er muligt, kan vi desværre ikke modtage varen. Vi returnerer herefter pengene, dog skal du selv betale for fragten til os. Varer sendt ufrankeret nægtes modtagelse.

REKLAMATIONSRET:
Køber har 2 års reklamationsret iflg. købeloven.

PRISER:

Alle priser er i danske kroner (DKK) incl. 25 % moms. Dog tages der forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer, ændring i specifikation i produktet samt trykfejl.

 

FRAGT:

Du har mulighed for at vælge mellem levering med Post Danmark, der koster 40 kr. eller alternativt at hente varen direkte i forretningen i Hørsholm, og det er gratis uanset købets størrelse. Vi sender kun til adresser i Danmark. Ved køb til og med 399 kr. koster fragten 48 kr. til pakkeshop, og 70 kr. hvis levering ønskes til privat adresse eller erhvervsadresse. Ved køb over 399 kr. er fragten gratis ved levering til pakkeshop, og 22 kr. hvis levering ønskes til privat adresse eller erhvervsadresse.

 

GARANTI:

På alle produkter ydes der garanti ifølge købeloven, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet. Det foregår således, at kunden sender den defekte vare til os. Kunden betaler for fragten hertil. Hvis der er tale om en garantisag, returneres en ny til kunden. I tilfælde af reklamation skal faktura altid medsendes.

 

BETALING, FORSENDELSE OG RETUR

NiceLux

Att.: La Parfumerie Aps

Hovedgaden 28,

2970 Hørsholm

CVR: 38266063

 

For yderligere information vedrørende betaling, via internettet, henviser vi til www.betaling.dk

PÅ GRUND AF EJERSKIFTE ER VI NØDSAGET TIL AT HOLDE NICELUX.DK LUKKET FOR BESTILLINGER. VI ÅBNER IGEN SÅ SNART EJERSKIFTET ER KOMMET PÅ PLADS! Luk