Dr Irena Eris Tokyo Lift Collagen and Algae Lifting Night Cream

325,00 DKK

Efterlader huden spændstig, glat og gennem fugtet

3 på lager

Varenummer (SKU): 42dd55232084Varekategori:

Beskrivelse

Effektiv beskyttelse af hudens DNA mod den præmature aldring forårsaget af ilt tab. Linjen er baseret på ekstraktet fra den Japanske Pagodetræ som beriger huden med ilt og beskytter den mod de skadelige eksterne faktorer. Hyaluronsyre sikrer huden det optimale fugtighedsniveau, spændstighed og glathed.

Cremeformlen er blevet beriget med græskarekstrakt, der stimulerer kollagen og fibrillinproduktion, hvor huden bliver fast og tæt. De avancerede japanske hudaktivatorer garanterer effektiv beskyttelse mod frie radikaler ved sin klinisk dokumenterede RPF * (Radical Protection Factor) på 3,8 x 1017. Hyaluronsyre og omhyggeligt udvalgt dybvandsalger gel har stærkt hydratiserende egenskaber, der gør huden jævn og blød og hjælper med at opretholde passende fugtindhold i epidermis. Cremen tilpasser sig den naturlige natcyklus med regenerering af huden og giver den alle nødvendige elementer til beskyttelse mod ældning. Anbefales til natbrug til alle hudtyper i alderen 35 +.
* RPF – måler styrken af ??antioxidantvirkningen af ??rceam. RPF 3,8 x 1017 betyder, at 1 g af cremen neutraliserer 3,8 x 1017 aktive frie radikaler.Se vores store udvalg indenfor hårpleje